Anna Rinteisen tuotteistamisvalmennukset antavat työkaluja ruokamatkailupalveluiden kehittämiseen sekä herättelevät ja innostavat mukaan ruokamatkailuverkostoon ja yritysten väliseen yhteistyöhön.
Päivän työpajassa käsitellään tuotteistamista ja sen osa-alueita. Kehitetään uudeanlaisia ruokamatkailutuotteita, reittejä tai paketteja alueelle. Mietitään miten ideasta kehitetään valmis tuote ja mitä asioita asioita prosessissa on otettava huomioon.
Pohditaan myös sitä, kuinka ruokaelämys yhdistetään muihin teemoihin, kuten pyöräilyyn, luontoon tai kullttuuriin sekä sitä, millaisia ruokamatkailutuotteita alueelta puuttuu ja mille voisi olla kysyntää.
Iltapäiväkahvien jälkeen jatketaan oman tuotteistamisprojektin parissa.
Ohjelma:
11.00 Omakustanteinen lounas ja verkostoitumista (Savonlinnan kansanopiston päärakennuksessa)
12.00 Anna Rintesen workshop
14.00 Päiväkahvit
14.30 Workshop jatkuu
17.00 Tilaisuus päättyy
Aika: Keskiviikko 29.1.2025 klo 12-17
Paikka: Vilpunranta, kokoustilat (Ritalanmäki 3, 57600 Savonlinna)
Tarjoamme iltapäiväkahvit. Ilmoittaudu mukaan täältä.