Anna Rinteisen tuotteistamisvalmennukset antavat työkaluja ruokamatkailupalveluiden kehittämiseen sekä herättelevät ja innostavat mukaan ruokamatkailuverkostoon ja yritysten väliseen yhteistyöhön.
Työpajassa tutustutaan ruokamatkailuun ja pureudutaan siihen, mistä ruokamatkailussa oikeastaan on kyse. Puhutaan ruokatrendeistä, niiden merkityksestä ja siitä kuinka trendejä voi soveltaa omalla alueellamme. Päivän toinen pääteema on juomatuotteiden rooli ruokamatkailussa. Iltapäiväkahvien sijaan pääsemme maistelemaan paikallisia makuja ja niihin sopivia oluita. Perehdymme Aniko Lehtisen johdolla paikallisten ruokien ja juomien parittamiseen. Tasting tilaisuuden jälkeen pohdimme kuinka nostaa juomatuotteet osaksi alueen ruokamatkailua.
11.00 Omakustanteinen lounas ja verkostoitumista ravintola Perlinassa
12.00 Anna Rinteisen workshop
14.00 Anikó Lehtisen olutpairing
15.00 Annan workshop jatkuu
16.00 Päivän päätös
Aika: Tiistai 1.10. klo 12-16.00
Paikka: Ravintola Perlinan kellari
Oluttasting menu sisältää neljä maisteluannosta ja niille sopivat olutparit. Kyseessä on maistelukokoiset annokset sekä ruokaa että juomaa. Voit huoletta ajaa autolla kotiin työpajan jälkeen. Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Valmennus on osa Saimaa lautasella hankkeen toimenpiteitä ja on Euroopan Unionin osarahoittama.
Ryhmään mahtuu max. 16 henkeä.
Tilaisuuteen vielä pari paikkaa jäljellä. Ilmoittautumiset suoraan anu@visitsavonlinna.fi