Anna Rinteisen tuotteistamisvalmennukset antavat työkaluja ruokamatkailupalveluiden kehittämiseen sekä herättelevät ja innostavat mukaan ruokamatkailuverkostoon ja yritysten väliseen yhteistyöhön.
Päivän valmennuksessa keskustellaan siitä, mitä ruokatuliaiset oikeastaan ovat ja millainen on hyvä ruokatuliainen. Selvitämme omaa asiakaskuntaamme: kenelle ja miten tulisi oikeastaan myydä. Millä tavoin ostokäyttäytyminen vaihtelee kuluttajasukupolvesta riippuen ja kuinka sitä kannattaa hyödyntää markkinoinnissa. Työpajaosuudessa kehittelemme uusia ruokatuliaisia paikallisista raaka-aineista.
11.00 Verkostoitumista ja omakustanteinen lounas Konewerstaalla (13,50 €)
12.00 Annan työpaja alkaa
14.00 Iltapäiväkahvit
17.00 Päivän päätös
Aika: Tiistai 12.11. klo 12-17.00
Paikka: Lounasravintola Konewerstas (Karjalantie 4, Savonlinna)
Valmennus on osa Saimaa lautasella hankkeen toimenpiteitä ja on Euroopan Unionin osarahoittama.
Ilmoittautudu mukaan täältä.