Ruokatuliaiset

12. marraskuuta 2024
Ruokatuliaiset

Anna Rinteisen tuotteistamisvalmennukset antavat työkaluja ruokamatkailupalveluiden kehittämiseen sekä herättelevät ja innostavat mukaan ruokamatkailuverkostoon ja yritysten väliseen yhteistyöhön.

Päivän valmennuksessa keskustellaan siitä, mitä ruokatuliaiset oikeastaan ovat ja millainen on hyvä ruokatuliainen. Selvitämme omaa asiakaskuntaamme: kenelle ja miten tulisi oikeastaan myydä. Millä tavoin ostokäyttäytyminen vaihtelee kuluttajasukupolvesta riippuen ja kuinka sitä kannattaa hyödyntää markkinoinnissa. Työpajaosuudessa kehittelemme uusia ruokatuliaisia paikallisista raaka-aineista.

11.00 Verkostoitumista ja omakustanteinen lounas Konewerstaalla (13,50 €) 
12.00 Annan työpaja alkaa
14.00 Iltapäiväkahvit 
17.00 Päivän päätös 

Aika: Tiistai 12.11. klo 12-17.00 
Paikka: Lounasravintola Konewerstas (Karjalantie 4, Savonlinna)

Valmennus on osa Saimaa lautasella hankkeen toimenpiteitä ja on Euroopan Unionin osarahoittama. Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 6.11.2024

Ilmoittautudu mukaan täältä.

Hinnoittelukoulutus
13.05.2024, klo 9.00 - 12.00 - Ilm. viim. 8.5.
Kestävät palvelut ja tarinallistaminen
16.05.2024, klo 10.00 - 15.00 Savonlinnassa (kaikille avoin)
Voigt Travel koulutus
22.05.2024, 22.-23.5.2024 - Ilm. viim 30.4.
Vinkkejä matkanjärjestäjien kanssa työskentelyyn
29.05.2024, klo 10.00 - 12.00 - Ilm. viim. 22.5.