Tuotteistaminen, osa 1. + Pasi Venäläisen keittiötyöpaja

19. marraskuuta 2024
Tuotteistaminen, osa 1. + Pasi Venäläisen keittiötyöpaja

Anna Rinteisen tuotteistamisvalmennukset antavat työkaluja ruokamatkailupalveluiden kehittämiseen sekä herättelevät ja innostavat mukaan ruokamatkailuverkostoon ja yritysten väliseen yhteistyöhön.

Työpajan alkuun keskustellaan Anna Rinteisen kanssa mm. kansainvälisen matkailijan kriteereistä, tarpeen määrittämisestä sekä tehdään markkinakatsausta. Polkaisemme tuotteistamisprosessin käyntiin ja ideoimme uuden ruokamatkailutuotteen, yhteisen ruokareitin tai paketoidun palvelun, jota lähdetään tuotteistamaan seuraavalla kerralla.

Iltapäivällä siirrymme keittiötyöpajaan Pasi Venäläisen kanssa. Pasin johdolla pääsemme kokkailemaan yhdessä ja oppimaan annoskuvauksen saloja. Keskustelemme samalla keinoista nostaa paikallisuus näkyviin asiakkaalle. 
Päivän päätteeksi nautitaan työpajan tuotokset yhdessä.  

Ohjelma:  
11.00                  Omakustanteinen lounas ja verkostoitumista
12.00                  Anna Rintesen workshop
14.00                  Päiväkahvit
14.30                  Pasi Venäläisen keittiötyöpaja
18.30                  Tilaisuus päättyy

Aika: Tiistai 19.11.2024 klo 12-18.30 
Paikka: Ravintola Paviljonki (Rajalahdenkatu 4, 57200 Savonlinna)

Alustava menu 
Savumuikkukukkoa ja tillivoita. Lammasta, puolukka-kurpitsasalaattia ja sinappia.
Ohrarieskaa ja nokkospestoa. Paikallista juustoa, ruista ja karviaishilloa
***
Siankärsämövoissa paistettua kuhaa/ahventa, kermaan muhennettua kantarellia
palsternakka-pottuvoi, pikkelöityjä vihanneksia
***
Mustikkakukko, mesiangervomoussea ja karpalokastike
Kahvi, tee​

Valmennus on osa Saimaa lautasella hankkeen toimenpiteitä ja on Euroopan Unionin osarahoittama. Ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 12.11.2024.

Ilmoittaudu täältä

Hinnoittelukoulutus
13.05.2024, klo 9.00 - 12.00 - Ilm. viim. 8.5.
Kestävät palvelut ja tarinallistaminen
16.05.2024, klo 10.00 - 15.00 Savonlinnassa (kaikille avoin)
Voigt Travel koulutus
22.05.2024, 22.-23.5.2024 - Ilm. viim 30.4.
Vinkkejä matkanjärjestäjien kanssa työskentelyyn
29.05.2024, klo 10.00 - 12.00 - Ilm. viim. 22.5.